Um - Ostani Fit

Stvari i situacije koje opažamo i iskustva koja proživljavamo u svakodnevnom životu tumačimo na temelju pretpostavki koje uopće ne moraju ‘držati vodu’. Premda često neutemeljene i neistinite pretpostavke izazivaju stvarna negativna ili pozitivna stanja u našem tijelu.

Um i tijelo su jedna cjelina, iako ju mi polariziramo. Jedino cjelovitost uma i tijela će nas ispuniti i učiniti sretnijima.

Kako misli utječu na naše zdravlje trebali bi usvojiti vedar i pozitivan pogled na život Nije uvijek lako biti pozitivan, za to nam treba vježba – osvještavati, vježbati zahvalnost i pozitivno razmišljanje, opuštanje i meditiranje, pronalaziti razloge za radost, kreirati pozitivne situacije, družiti se s vedrim ljudima i smijati se što više.

Um i Tijelo - Ostani Fit

Uzajamna je veza uma i tijela. Um kontrolira tijelo, a tijelo utječe na um. Dok ne budete u potpunosti kontrolirali svoj um, vaše tijelo više neće utjecati na vaš um. Apsolutno je korisno znati kako održati zdrav i fit um.

Svaki dan nailazimo na prepreke i izazove u životu. Higijena i briga, uma i tijela nam mogu pomoći kako bi što lakše napredovali u svojim ciljevima i odlukama.

Svi mi želimo biti bolji i uspješniji, samo što neki ljudi krenu u akciju i pokušavaju podići svoju kvalitetu života, dok drugi nisu ni svjesni da žive u spirali svojih loših odluka i navika.

Sve je na dohvat ruke, samo vi ste ti koji morate pružiti ruku.