Tablete za Mršavljenje - Ostani Fit

Današnje tablete za mršavljenje sigurnije su i učinkovitije od nekadašnjih, no i dalje ostaje otvoreno pitanje nuspojava.

Iako tablete za mršavljenje mogu pomoći da brže dođete do rezultata, morate biti svjesni da višak kilograma nije nastao preko noći pa neće preko noći ni nestati.

Ako ne promijenite stil života, od prehrane do povećanja fizičke aktivnosti (barem hodanja svaki dan po 30 minuta), nijedne tablete neće imati učinak kakav očekujete.

Najjednostavnija formula održavanja idealne težine jest: koliko hrane unesete, toliko morate i potrošiti. Ako ste u procesu mršavljenja, unos treba biti nešto niži od potrošnje. To je proces koji možete malo ubrzati ako se strogo držite pravila i uporno svaki dan radite na tome da izgubite višak koji ste nakupili.

Nakon što prvi rezultati postanu vidljivi, bit će vam lakše nastaviti sve dok ne dođete do svog cilja.

Tablete ili kapsule mogu biti poticaj ili potpora u vašem procesu gubitka kilograma, no nikako nemojte svoje mršavljenje bazirati samo na konzumiranju tableta bez dodatnih aktivnosti i regulacije prehrane.

tablete - Ostani Fit

Tabletama možete ubrzati metabolizam, ukloniti višak vode iz organizma, smanjiti apetiti te povećati količinu energije za vrijeme fizičkih aktivnosti.

Tablete koje ubrzavaju metabolizam često sadrže sastojke poput zelenog čaja, zelene kave, garcinije, biljnih vlakana, acai bobica, krom pikolinata itd. Tablete koje sagorijevaju masne naslage sadrže aktivne sastojke koji pojačavaju termogenezu, a to su guarana, kofein, sinefrina, ketoni maline, crni papar, karnitin itd.

Tablete koje smanjuju apetit mogu utjecati na centar u mozgu koji je odgovoran za glad ili njihove aktivne tvari povećavaju obujam u želucu. Većinom sadrže glukomanan, biljku Hoodiu, biljna vlakna itd.

Proizvodi za izlučivanje vode iz organizma sadrže sastojke s diuretskim djelovanjem poput zelenog čaja, koprive, peršina, acai bobica i sl.

mršavljenje s tabletama - Ostani Fit

Svaki proizvođač upućuje na djelotvornost svog proizvoda, no kupci najčešće biraju one proizvode koji su za njihov džep najpristupačniji.

Prije konzumacije bilo koje vrste tableta savjetujte se sa svojim liječnikom i dobro proučite što one sadrže u sebi. Među glavnim sastojcima tableta za mršavljenje su efedrini koji u većim količinama mogu biti toksični!

Osim toga, one mogu sadržavati razne dodatke iz biljaka, vitamina, pogotovo onih B skupine (riboflavin, tiamin, pantotenska kiselina), kofein, tanin, L-karnitin itd. Neke od njih mogu uzrokovati i nuspojave poput vrtoglavice, mučnine, boli u prsima, mišićima i trbuhu, dijareju i sl.

Prije nego se odlučite za određenu vrstu tableta za mršavljenje, pomno istražite koje su od njih najpogodnije za vas u odnosu na vašu tjelesnu težinu, dob i zdravstveno stanje.

Svaki organizam je individualan i zbog toga je vrlo teško generalizirati i utvrditi točno djelovanje takvih tableta.

Ono što je sigurno jest da one mogu pomoći prilikom gubitka nepoželjnih kilograma u smislu poticanja metabolizma i otapanja masnoća, no ipak ćete većinu posla morati odraditi vi.